Hotel Luxury Bahia Principe Akumal in Cancun, Mexico – TUI

1 908,00

Luxury Bahia Principe Akumal in Tulum, Cancun, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Luxury Bahia Principe Akumal hotel.

Artikelnummer: 23273 Categorieën: ,

Beschrijving

Luxury Bahia Principe Akumal is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Tulum, Cancun, Mexico. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Luxury Bahia Principe Akumal: Algemene info

Dit resort ligt aan een lang en wit fijnzandstrand, dat gedeeltelijk door een koraalrif beschermd wordt. In deze prachtige exotische omgeving geniet je 24 uur op 24 van een vriendelijke service. Je verblijft in ruime en comfortabele juniorsuites. Een brede waaier aan ontspanningsmogelijkheden zorgt ervoor dat verveling hier uitgesloten is. En speciaal voor de kids is er het Bahía Scout Waterpark in Bahia Principe Coba. Waterpret verzekerd! Dit hotel maakt deel uit van het Bahia Principe Riviera Maya Resort. Als gast kan je gebruik maken van de faciliteiten van de andere delen in dit resort, behalve van de hoofdrestaurants en Luxury Bahia Principe Sian Ka’an is toegankelijk vanaf 18 jaar.

Luxury Bahia Principe Akumal: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Luxury Bahia Principe Akumal boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Luxury Bahia Principe Akumal in Tulum, Cancun, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Luxury Bahia Principe Akumal in Cancun, Mexico – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.