Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville in Punta Cana, Dominicaanse Republiek – TUI

1 821,00

Luxury Bahia Principe Bouganville in Bahía Santana-San Pedro, Punta Cana, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Luxury Bahia Principe Bouganville hotel.

Artikelnummer: 09425 Categorieën: ,

Beschrijving

Luxury Bahia Principe Bouganville is een erg populair hotel gelegen in Bahía Santana-San Pedro, Punta Cana, Dominicaanse Republiek. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Luxury Bahia Principe Bouganville: Algemene info

Direct aan de schitterende baai van Bahía Santana, daar ligt dit recente hotel van de Bahia Principe keten. Dit ‘Adults Only’ hotel ligt naast het Bahia Principe La Romana resort, waar je van alle faciliteiten gebruik kan maken. Daarnaast is Luxury Bahia Principe Bouganville een hotel waar luxe, prachtige juniorsuites en pure rust centraal staan. Tijdens winter 2016/2017 werden er 169 juniorsuites, een extra zwembad, een 2e buffetrestaurant, een 6e à-la-carterestaurant en een nieuwe loungeruimte bijgebouwd. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.

Luxury Bahia Principe Bouganville: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Luxury Bahia Principe Bouganville boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Luxury Bahia Principe Bouganville in Bahía Santana-San Pedro, Punta Cana, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Luxury Bahia Principe Bouganville in Punta Cana, Dominicaanse Republiek – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.