Hotel Luxury Bahia Principe Cayo Levantado in Santo Domingo – Samana, Dominicaanse Republiek – TUI

2 059,00

Luxury Bahia Principe Cayo Levantado in Isla Cayo Levantado, Santo Domingo – Samana, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Luxury Bahia Principe Cayo Levantado hotel.

Artikelnummer: 09612 Categorieën: ,

Beschrijving

Luxury Bahia Principe Cayo Levantado is een erg populair hotel gelegen in Isla Cayo Levantado, Santo Domingo – Samana, Dominicaanse Republiek. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Luxury Bahia Principe Cayo Levantado: Algemene info

Luxury Bahia Principe Cayo Levantado is het enige hotel op Isla Cayo Levantado, en wat voor één! Een ferry brengt je naar het eiland en vanaf dan hoef je alleen maar te genieten. Van de exclusieve rust, de paradijselijke omgeving, de hotelluxe, de hangmatten onder de palmbomen, het aperitiefje voor je gaat eten… Er zijn superieure kamers, juniorsuites en zelfs Beach Villa’s. Kortom, beleef je vakantie op het ritme van de Caraïben. Om nooit meer te vergeten. Je dient rekening te houden met een lange transfer tussen de luchthaven en het hotel.

Luxury Bahia Principe Cayo Levantado: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Luxury Bahia Principe Cayo Levantado boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Luxury Bahia Principe Cayo Levantado in Isla Cayo Levantado, Santo Domingo – Samana, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Luxury Bahia Principe Cayo Levantado in Santo Domingo – Samana, Dominicaanse Republiek – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.