Hotel Luxury Bahia Principe Runaway Bay in Montego Bay, Jamaica – TUI

2 072,00

Luxury Bahia Principe Runaway Bay in Runaway Bay, Montego Bay, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Luxury Bahia Principe Runaway Bay hotel.

Artikelnummer: 24887 Categorieën: ,

Beschrijving

Luxury Bahia Principe Runaway Bay is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Runaway Bay, Montego Bay, Jamaica. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Luxury Bahia Principe Runaway Bay: Algemene info

Luxury Bahia Principe Runaway Bay is zo’n resort waar niemand van zou kunnen weglopen. Want dit ‘Adults Only’ hotel aan het rustige strand van Runaway Bay is het helemaal. Tal van sporten en activiteiten, een uitstekend culinair aanbod, comfortable kamers in frisse kleuren… En dan is er nog het schilderachtige plaatje van de sneeuwwitte gebouwen in een decor van turkoois blauw en tropisch groen! Dit hotel ligt naast hotel Grand Bahia Principe Jamaica, waar je ook gebruik mag maken van de faciliteiten. Enkele van de restaurants bevinden zich ook in dat hotel.

Luxury Bahia Principe Runaway Bay: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Luxury Bahia Principe Runaway Bay boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Luxury Bahia Principe Runaway Bay in Runaway Bay, Montego Bay, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Luxury Bahia Principe Runaway Bay in Montego Bay, Jamaica – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.