Hotel Luxury Bahia Principe Samaná in Santo Domingo – Samana, Dominicaanse Republiek – TUI

1 823,00

Luxury Bahia Principe Samaná in Samaná-Las Galeras, Santo Domingo – Samana, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Luxury Bahia Principe Samaná hotel.

Artikelnummer: 09696 Categorieën: ,

Beschrijving

Luxury Bahia Principe Samaná is een erg populair hotel gelegen in Samaná-Las Galeras, Santo Domingo – Samana, Dominicaanse Republiek. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Luxury Bahia Principe Samaná: Algemene info

Een kleinschalig luxehotel in het zuiden van Samaná, aan de baai van Samaná met enkel volwassenen? Eén adres: Luxury Bahia Principe Samaná! Hier gaat een uitstekende keuken hand in hand met een persoonlijke service die niets te wensen over laat. Er is genoeg goudkleurig zand om je zorgen in te begraven en genoeg turkoois water om je stress te verdrijven, zodat alleen nog een ontspannende vakantie kan overblijven. Hier komt een Frans- of Engelstalige host(ess) van ons Europees zusterbedrijf op bezoek. Je dient rekening te houden met een lange transfer tussen de luchthaven en het hotel.

Luxury Bahia Principe Samaná: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Luxury Bahia Principe Samaná boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Luxury Bahia Principe Samaná in Samaná-Las Galeras, Santo Domingo – Samana, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Luxury Bahia Principe Samaná in Santo Domingo – Samana, Dominicaanse Republiek – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.