Hotel Lyttos Beach in Kreta-Heraklion, Griekenland – TUI

1 014,00

Lyttos Beach in Analipsi, Kreta-Heraklion, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Lyttos Beach hotel.

Artikelnummer: 12626 Categorieën: ,

Beschrijving

Lyttos Beach is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Analipsi, Kreta-Heraklion, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Lyttos Beach: Algemene info

Dit aantrekkelijke resort is zowel ideaal voor wie wil genieten van een All Inclusive 4*-hotel, als voor wie de rust verkiest tijdens bv. een heerlijke wandeling door de bloemrijke tuin met palmbomen. Ook kinderen beleven hier de tijd van hun leven… in de zwembaden met glijbanen, in de miniclub… Kortom een prachtige en gezellige vakantieclub met tal van sport- en spelfaciliteiten voor iedereen. In het laagseizoen ook zeer geschikt voor koppels en singles! In 2019 geniet je bovendien van tal van nieuwigheden zoals een nieuw aquapark, enkele nieuwe restaurants en zwembaden, eennieuwe fitness en spacentrum…

Lyttos Beach: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Lyttos Beach boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Lyttos Beach in Analipsi, Kreta-Heraklion, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Lyttos Beach in Kreta-Heraklion, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.