Hotel Magic Robin Hood Lodge in Costa Blanca, Spanje – TUI

772,00

Magic Robin Hood Lodge in Alfaz Del Pi, Costa Blanca, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Magic Robin Hood Lodge hotel.

Artikelnummer: 00645 Categorieën: ,

Beschrijving

Magic Robin Hood Lodge is een erg populair hotel gelegen in Alfaz Del Pi, Costa Blanca, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Magic Robin Hood Lodge: Algemene info

Dit hotel heeft de magie van een sprookje, alles in het teken van Robin Hood! De kamers zijn charmante houten lodges met een buitgewoon gezellig interieur: prachtige grote bosfoto’s, muren beschilderd met Robin Hood-taferelen, sprookjesachtig beddengoed voor de kinderen… En ook buiten zorgen de kastelen, de feeërieke torentjes, de boomhut, de hangmatten en – niet in het minst – het fantastische aquapark voor een magische vakantiesfeer.

Magic Robin Hood Lodge: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Magic Robin Hood Lodge boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Magic Robin Hood Lodge in Alfaz Del Pi, Costa Blanca, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Magic Robin Hood Lodge in Costa Blanca, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.