Hotel Marbella Corfu (juniorsuites met privézwembad) in Corfu, Griekenland – TUI

1 333,00

Marbella Corfu (juniorsuites met privézwembad) in Aghios Ioannis Peristeron, Corfu, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Marbella Corfu (juniorsuites met privézwembad) hotel.

Artikelnummer: 10093 Categorieën: ,

Beschrijving

Marbella Corfu (juniorsuites met privézwembad) is een erg populair hotel gelegen in Aghios Ioannis Peristeron, Corfu, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Marbella Corfu (juniorsuites met privézwembad): Algemene info

Dankzij de prachtige ligging op een heuvel heb je hier een adembenemend uitzicht over de Ionische zee. Marbella Corfu is werkelijk een schitterend hotel met grote luxe en een fantastische keuken. Het bestaat uit een hoofdgebouw en enkele bijgebouwen en wordt omringd door weelderige tuinen. Dit hotel is zowel geschikt voor koppels als voor families.

Marbella Corfu (juniorsuites met privézwembad): Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Marbella Corfu (juniorsuites met privézwembad) boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Marbella Corfu (juniorsuites met privézwembad) in Aghios Ioannis Peristeron, Corfu, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Marbella Corfu (juniorsuites met privézwembad) in Corfu, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.