Hotel Marina Elite All Inclusive Resort in Gran Canaria, Spanje – TUI

863,00

Marina Elite All Inclusive Resort in Arguineguin, Gran Canaria, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Marina Elite All Inclusive Resort hotel.

Artikelnummer: 02697 Categorieën: ,

Beschrijving

Marina Elite All Inclusive Resort is een erg populair hotel gelegen in Arguineguin, Gran Canaria, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Marina Elite All Inclusive Resort: Algemene info

Marina Elite geniet een rustige ligging met prachtig zicht op de Atlantische Oceaan. Al wandelend bereik je Anfi Beach na 10 minuten en met de taxi sta je in 5 minuten in Puerto Rico of Arguineguin waar je tal van restaurants, shops, bars, pubs en recreatiemogelijkheden vindt. Kies voor het gemak van een verblijf in een appartement of voor wat meer luxe in een luxekamer. In april 2018 wordt een deel van het hotel vernieuwd (keuken van het restaurant, de liften en airco op de kamers).

Marina Elite All Inclusive Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Marina Elite All Inclusive Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Marina Elite All Inclusive Resort in Arguineguin, Gran Canaria, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Marina Elite All Inclusive Resort in Gran Canaria, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.