Hotel Marmaris Resort Deluxe in Egeïsche kust – Dalaman, Turkije – TUI

802,00

Marmaris Resort Deluxe in Hisarönü, Egeïsche kust – Dalaman, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Marmaris Resort Deluxe hotel.

Artikelnummer: 14881 Categorieën: ,

Beschrijving

Marmaris Resort Deluxe is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Hisarönü, Egeïsche kust – Dalaman, Turkije. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Marmaris Resort Deluxe: Algemene info

Marmaris Resort Deluxe ligt in het centrum van de baai van Hisarönü, direct aan het strand en met het bos op de achtergrond. De kamers bevinden zich in 9 bijgebouwen met per gebouw een zwembad. Daarbovenop is er ook nog een ‘Activity’ zwembad, een zwembad met glijbanen en een kinderbad. Ook de vele sportmogelijkheden zorgen ervoor dat je je hier geen moment zal vervelen. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.

Marmaris Resort Deluxe: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Marmaris Resort Deluxe boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Marmaris Resort Deluxe in Hisarönü, Egeïsche kust – Dalaman, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Marmaris Resort Deluxe in Egeïsche kust – Dalaman, Turkije – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *