Hotel Maspalomas Resort by Dunas in Gran Canaria, Spanje – TUI

1 039,00

Maspalomas Resort by Dunas in Maspalomas, Gran Canaria, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Maspalomas Resort by Dunas hotel.

Artikelnummer: 02667 Categorieën: ,

Beschrijving

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair hotel gelegen in Maspalomas, Gran Canaria, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Maspalomas Resort by Dunas: Algemene info

Maspalomas Resort by Dunas vormt een gezellig en groen dorpje midden in een mooie subtropische tuin. De bungalows, met 1 of 2 slaapkamers, zijn heel geschikt voor families. In de miniclub kunnen kinderen deelnemen aan tal van activiteiten en ook voor de volwassenen heeft het animatieteam heel wat in petto. In mei 2019 zal het hotel gesloten zijn voor renovatie. De informatie kan mogelijk wijzigen door deze renovatie.

Maspalomas Resort by Dunas: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Maspalomas Resort by Dunas boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Maspalomas Resort by Dunas in Maspalomas, Gran Canaria, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Maspalomas Resort by Dunas in Gran Canaria, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *