Hotel Mayor La Grotta Verde Grand Resort in Corfu, Griekenland – TUI

909,00

Mayor La Grotta Verde Grand Resort in Agios Gordios, Corfu, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Mayor La Grotta Verde Grand Resort hotel.

Artikelnummer: 10037 Categorieën: ,

Beschrijving

Mayor La Grotta Verde Grand Resort is een erg populair hotel gelegen in Agios Gordios, Corfu, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Mayor La Grotta Verde Grand Resort: Algemene info

Mayor La Grotta Verde Grand Resort werd volledig vernieuwd en heeft een heerlijke ligging: in een pracht van een rotsachtige baai aan de azuurblauwe zee, met groene heuvels op de achtergrond. Een golfkarretje brengt je waar je moet zijn in het resort, maar door de hellingen en trappen is het hotel niet geschikt voor mensen die niet goed ter been zijn. Dit hotel richt zich enkel op volwassenen, jongeren onder de 16 jaar zijn hier niet toegelaten.

Mayor La Grotta Verde Grand Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Mayor La Grotta Verde Grand Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Mayor La Grotta Verde Grand Resort in Agios Gordios, Corfu, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Mayor La Grotta Verde Grand Resort in Corfu, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.