Hotel Medina Belisaire & Thalasso in Tunesië vasteland, Tunesië – TUI

622,00

Medina Belisaire & Thalasso in Hammamet Yasmine, Tunesië vasteland, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Medina Belisaire & Thalasso hotel.

Artikelnummer: 06208 Categorieën: ,

Beschrijving

Medina Belisaire & Thalasso is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Hammamet Yasmine, Tunesië vasteland, Tunesië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Medina Belisaire & Thalasso: Algemene info

In Hammamet Yasmine en op 200 m van het strand ligt hotel Medina Belisaire & Thalasso. Een viersterrenhotel in typisch moorse stijl dat een ‘Dine around’ concept hanteert. Dit houdt in dat je in verschillende restaurants van de keten kan gaan dineren. Het hotel geeft je ook gratis toegang tot het amusementpark ‘Carthage Land’ waar je reuzeleuke momenten zal beleven.

Medina Belisaire & Thalasso: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Medina Belisaire & Thalasso boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Medina Belisaire & Thalasso in Hammamet Yasmine, Tunesië vasteland, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Medina Belisaire & Thalasso in Tunesië vasteland, Tunesië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.