Hotel Meliá Atlantico Isla Canela in Algarve, Portugal – TUI

917,00

Meliá Atlantico Isla Canela in Isla Canela, Algarve, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Meliá Atlantico Isla Canela hotel.

Artikelnummer: 08478 Categorieën: ,

Beschrijving

Meliá Atlantico Isla Canela is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Isla Canela, Algarve, Portugal. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Meliá Atlantico Isla Canela: Algemene info

Meliá Atlantico heeft heel wat in zijn mars! De ligging alleen al is perfect: heel eventjes wandelen en je ligt al te zonnebaden op het strand. Maar er valt nog zoveel meer beleven, de All In zit boordevol leuks: volleybal, fitness, aerobic, sauna… Het zwembad mag je gerust ‘kingsize’ noemen: 850 m2 om baantjes te trekken of eens lekker te ravotten! dit comfortabele hotel is een aanrader voor zowel koppels als families. Dit hotel is gelegen aan de Costa de Huelva (Spanje).

Meliá Atlantico Isla Canela: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Meliá Atlantico Isla Canela boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Meliá Atlantico Isla Canela in Isla Canela, Algarve, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Meliá Atlantico Isla Canela in Algarve, Portugal – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.