Hotel Meliá Braco Village in Montego Bay, Jamaica – TUI

2 502,00

Meliá Braco Village in Rio Bueno, Montego Bay, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Meliá Braco Village hotel.

Artikelnummer: 24861 Categorieën: ,

Beschrijving

Meliá Braco Village is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Rio Bueno, Montego Bay, Jamaica. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Meliá Braco Village: Algemene info

Het charmante Meliá Braco Village is een resort om U tegen te zeggen! Het mag dan eerder kleinschalig zijn qua kamers, het is groots in z’n service en belevenis! Aan een stralend wit zandstrand, gebouwd volgens de koloniale architectuur, tot in de puntjes verzorgde tuinen, keuze uit 6 internationale restaurants en een rustgevend spacentrum. Als dat nog niet genoeg redenen zijn om je over de streep te trekken, kan wie van extra verwennerij houdt, ook kiezen voor een The Level kamer, waar een conciërge je op je wenken bedient en waar je tal van extraatjes krijgt.

Meliá Braco Village: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Meliá Braco Village boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Meliá Braco Village in Rio Bueno, Montego Bay, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Meliá Braco Village in Montego Bay, Jamaica – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.