Hotel Michelangelo Boutique Hotel in Egeïsche kust – Dalaman, Turkije – TUI

751,00

Michelangelo Boutique Hotel in Dalyan, Egeïsche kust – Dalaman, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Michelangelo Boutique Hotel hotel.

Artikelnummer: 14683 Categorieën: ,

Beschrijving

Michelangelo Boutique Hotel is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Dalyan, Egeïsche kust – Dalaman, Turkije. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit S-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Michelangelo Boutique Hotel: Algemene info

Als je in Dalyan aan komt, voel je het meteen: dit is een speciale plek. Een verblijf in dit charmante dorp gelegen aan de rivier de Calbis is net ietsje anders dan een traditionele strandvakantie. Trek er bijvoorbeeld op uit naar het beschermde Iztuzu-strand, broedplaats van de Caretta Caretta schildpadden. Een ritje over de rivier met de watertaxi is al een belevenis op zich. Of maak een wandeling door Dalyan, waar je in het gezellige centrum het typisch Turkse leven zal ontdekken. Deze omgeving is van alle markten thuis. Luieren aan het zwembad of relaxen in de spa kan morgen weer. Of wordt het toch een bezoek aan een modderbad of natuurlijke warmtebron in de omgeving om te ontspannen? De keuze is aan jou. Een topvakantie! In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.

Michelangelo Boutique Hotel: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Michelangelo Boutique Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het S-sterrenhotel Michelangelo Boutique Hotel in Dalyan, Egeïsche kust – Dalaman, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Michelangelo Boutique Hotel in Egeïsche kust – Dalaman, Turkije – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.