Hotel Michelangelo Resort & Spa in Kos, Griekenland – TUI

939,00

Michelangelo Resort & Spa in Agios Fokas, Kos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Michelangelo Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 13495 Categorieën: ,

Beschrijving

Michelangelo Resort & Spa is een erg populair hotel gelegen in Agios Fokas, Kos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Michelangelo Resort & Spa: Algemene info

Het is een prachtig plaatje: het zwembad dat wel lijkt over te lopen in zee, met de magnifieke bergen op de achtergrond. In het moderne vijfsterrenhotel Michelangelo Resort & Spa breng je je vakantie door in pure luxe. Van de service tot de keuken, overal word je in de watten gelegd. Probeer zeker het spacentrum eens uit, het toppunt van verwennerij. Je kan hier kiezen tussen halfpension en All Inclusive.

Michelangelo Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Michelangelo Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Michelangelo Resort & Spa in Agios Fokas, Kos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Michelangelo Resort & Spa in Kos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.