Hotel Minoa Palace Beach Resort Imperial in Kreta-Chania, Griekenland – TUI

931,00

Minoa Palace Beach Resort Imperial in Platanias, Kreta-Chania, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Minoa Palace Beach Resort Imperial hotel.

Artikelnummer: 12272 Categorieën: ,

Beschrijving

Minoa Palace Beach Resort Imperial is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Platanias, Kreta-Chania, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Minoa Palace Beach Resort Imperial: Algemene info

Welkom in het luxueuze ‘Imperial’ gedeelte van het prachtige luxehotel Minoa Palace Beach Resort. Beide hotelgedeeltes zijn met elkaar verbonden door een indrukwekkende wandelbrug en de faciliteiten zijn gemeenschappelijk. Hier verblijft u in één van de 58 luxueuze kamers of in één van de 22 kamers met privézwembad. De meeste kamers bieden bovendien een prachtig zeezicht. De luxe en comfort, gecombineerd met oog voor detail en een ontspannen sfeer, zorgen hier voor een onvergetelijke vakantie!

Minoa Palace Beach Resort Imperial: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Minoa Palace Beach Resort Imperial boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Minoa Palace Beach Resort Imperial in Platanias, Kreta-Chania, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Minoa Palace Beach Resort Imperial in Kreta-Chania, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *