Hotel Monarque Cendrillon in Costa del Sol – Malaga, Spanje – TUI

837,00

Monarque Cendrillon in Fuengirola, Costa del Sol – Malaga, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Monarque Cendrillon hotel.

Artikelnummer: 01262 Categorieën: ,

Beschrijving

Monarque Cendrillon is een erg populair hotel gelegen in Fuengirola, Costa del Sol – Malaga, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Monarque Cendrillon: Algemene info

Monarque Cendrillon maakt deel uit van een groot complex samen met zusterhotel Monarque Fuengirola Park. In het spacentrum kom je volledig tot rust. Om dit ontspannen gevoel nog even te laten nazinderen kan je een lange strandwandeling maken want dit hotel ligt vlak bij het strand. Bovendien ligt hotel Monarque Cendrillon ook aan een promenade. Winkels, bars en restaurants liggen tot jouw beschikking als je er eventjes tussenuit wil.

Monarque Cendrillon: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Monarque Cendrillon boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Monarque Cendrillon in Fuengirola, Costa del Sol – Malaga, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Monarque Cendrillon in Costa del Sol – Malaga, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.