Hotel Monte da Bravura Green Resort in Algarve, Portugal – TUI

809,00

Monte da Bravura Green Resort in Lagos, Algarve, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Monte da Bravura Green Resort hotel.

Artikelnummer: 08471 Categorieën: ,

Beschrijving

Monte da Bravura Green Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Lagos, Algarve, Portugal. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Monte da Bravura Green Resort: Algemene info

Ben je op zoek naar een zorgeloze vakantie, ver weg van alle drukte én met een hoog zen-gehalte? Dan is een luilekkervakantie in Monte da Bravura Green Resort beslist iets voor jou! Van de warme ontvangst door eigenaar Fernando, over de dutjes in je eigen hangmat, tot aan het verzorgde ontbijt met bio-producten: hier waan je je vanaf de eerste seconde in een andere wereld. Een wereld waarin natuur de rode – of in dit geval ‘groene’ – draad vormt en rust de voertaal is. Door zijn ligging in de natuur van Lagos, zou je haast vergeten dat je op slechts 10 minuten rijden heel wat bars, restaurants en een strand vindt! Door het beperkte aantal kamers is vroeg boeken hier aan te raden. In dit hotel komt de host(ess) niet op bezoek, zij/hij blijft wel telefonisch bereikbaar gedurende heel je verblijf.

Monte da Bravura Green Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Monte da Bravura Green Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Monte da Bravura Green Resort in Lagos, Algarve, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Monte da Bravura Green Resort in Algarve, Portugal – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.