Hotel Morena Resort in Curaçao, Curaçao – TUI

(1 klantbeoordeling)

1 692,00

Morena Resort in Jan Thiel Baai, Curaçao, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Morena Resort hotel.

Artikelnummer: 25464 Categorieën: ,

Beschrijving

Morena Resort is een erg populair hotel gelegen in Jan Thiel Baai, Curaçao, Curaçao. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Morena Resort: Algemene info

Het milieuvriendelijke Morena Resort biedt ruime villa’s en appartementen voor een leuke familievakantie. Elk appartement en elke villa is er ingericht met duurzaam meubilair, warme kleuren en sfeervolle verlichting. Appartementen ‘Regal’ en de villa’s met 4 slaapkamers genieten een rustige ligging ver van de weg en grenzend aan een prachtig natuurgebied. Het resort ligt ietwat verscholen in een tropische tuin, wat het exotische vakantiegevoel alleen maar aanwakkert. Het maakt bovendien deel uit van het levendige Jan Thiel Village, met uiteenlopende faciliteiten en activiteiten voor groot en klein en dat op amper 5 minuten wandelen van het strand.

Morena Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Morena Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Morena Resort in Jan Thiel Baai, Curaçao, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

1 beoordeling voor Hotel Morena Resort in Curaçao, Curaçao – TUI

  1. Nathalie

    Wat een tophotel!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *