Hotel Mövenpick Resort Soma Bay in Hurghada, Egypte – TUI

0,00

Mövenpick Resort Soma Bay in Soma Bay, Hurghada, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Mövenpick Resort Soma Bay hotel.

Artikelnummer: 16034 Categorieën: ,

Beschrijving

Mövenpick Resort Soma Bay is een erg populair hotel gelegen in Soma Bay, Hurghada, Egypte. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Mövenpick Resort Soma Bay: Algemene info

Dit hotel van de gekende kwaliteitsketen Mövenpick biedt ruime, moderne kamers en een verzorgde keuken. Het geniet van een mooie ligging aan het zandstrand, op een domein van 15 ha. Een leuke miniclub en vriendelijk personeel: jong en oud voelt zich hier thuis!

Mövenpick Resort Soma Bay: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Mövenpick Resort Soma Bay boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Mövenpick Resort Soma Bay in Soma Bay, Hurghada, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Mövenpick Resort Soma Bay in Hurghada, Egypte – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.