Hotel Mövenpick Resort & Spa El Gouna in Hurghada, Egypte – TUI

1 104,00

Mövenpick Resort & Spa El Gouna in El Gouna, Hurghada, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Mövenpick Resort & Spa El Gouna hotel.

Artikelnummer: 16091 Categorieën: ,

Beschrijving

Mövenpick Resort & Spa El Gouna is een erg populair hotel gelegen in El Gouna, Hurghada, Egypte. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Mövenpick Resort & Spa El Gouna: Algemene info

Dit vijfsterrenhotel ligt aan het prachtige strand van de Rode Zee en biedt heel wat faciliteiten. Je hebt er een ruime keuze aan restaurants met elk hun eigen specialiteit, en daarbovenop kan je nog eens dineren in de verschillende hotels in El Gouna, een aangename badplaats met heel wat restaurants, bars en uitgaansmogelijkheden. Pure ontspanning vind je in het spacentrum van het hotel, een echt pareltje!

Mövenpick Resort & Spa El Gouna: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Mövenpick Resort & Spa El Gouna boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Mövenpick Resort & Spa El Gouna in El Gouna, Hurghada, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Mövenpick Resort & Spa El Gouna in Hurghada, Egypte – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.