Hotel Nacional de Cuba in Varadero, Cuba – TUI

1 829,00

Nacional de Cuba in Havana, Varadero, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Nacional de Cuba hotel.

Artikelnummer: 24292 Categorieën: ,

Beschrijving

Nacional de Cuba is een erg populair hotel gelegen in Havana, Varadero, Cuba. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Nacional de Cuba: Algemene info

Hotel Nacional de Cuba is al meer dan een halve eeuw hét pronkstuk van het Cubaanse hotelwezen en overkoepelt de stad vanop de top van een mystieke uitkijktoren. De volledige renovatie van 1992 slaagde erin de pracht en praal van de architectuur en de charme en sfeer te behouden die beroemdheden zoals Frank Sinatra, Ava Gardner, Winston Churchill en Kevin Costner wisten te bekoren. Een sfeer van op-en-top klasse met een mix van art deco en moderne ornamenten, een feeëriek park, een gastronomisch restaurant met faam en de beste wijnkaart van het land maken van dit hotel de onmisbare locatie voor een uitzonderlijk verblijf. In dit hotel wordt onze service voorzien door de lokale vertegenwoordiging.

Nacional de Cuba: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Nacional de Cuba boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Nacional de Cuba in Havana, Varadero, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Nacional de Cuba in Varadero, Cuba – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *