Hotel Naxos Resort in Santorini, Griekenland – TUI

0,00

Naxos Resort in Naxos-stad, Santorini, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Naxos Resort hotel.

Artikelnummer: 12053 Categorieën: ,

Beschrijving

Naxos Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Naxos-stad, Santorini, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Naxos Resort: Algemene info

Naxos Resort ligt dicht bij het strand en bij Naxos-stad met zijn talrijke winkeltjes, restaurants en tavernes. Het werd gebouwd in de typische stijl van de Cycladen en bestaat uit een hoofd- en 3 bijgebouwen. De ideale uitvalbasis om Naxos te bezoeken! In dit hotel wordt onze service verzorgd door de lokale vertegenwoordiging.Reizen naar Naxos worden steeds aangeboden met de eerste en laatste overnachting op Santorini.

Naxos Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Naxos Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Naxos Resort in Naxos-stad, Santorini, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Naxos Resort in Santorini, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.