Hotel Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa in Mombasa, Kenia – TUI

1 599,00

Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa in Diani Beach, Mombasa, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 39643 Categorieën: ,

Beschrijving

Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Diani Beach, Mombasa, Kenia. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa: Algemene info

Het kleinschalige Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa ademt een gemoedelijke Afrikaanse sfeer. Midden in de tropische tuin vind je een ruim zwembad waar je na een paar baantjes zó aanschuift aan de swim-up bar. En omdat in het hele hotel alles all inclusive is – dus ook de wifi – zet je je selfie vanuit de bar direct online. Je eet hier altijd veel teveel, maar het allerlekkerste zijn de verse visgerechten. Geen discussie mogelijk! Je kan gebruik maken van de faciliteiten van hotel Neptune Village en Neptune Paradise.

Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa in Diani Beach, Mombasa, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Neptune Palm Beach Boutique Resort & Spa in Mombasa, Kenia – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.