Hotel Neptune Village Beach Resort & Spa in Mombasa, Kenia – TUI

1 469,00

Neptune Village Beach Resort & Spa in Diani Beach, Mombasa, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Neptune Village Beach Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 39646 Categorieën: ,

Beschrijving

Neptune Village Beach Resort & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Diani Beach, Mombasa, Kenia. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Neptune Village Beach Resort & Spa: Algemene info

Als je altijd al African-style hebt willen slapen, word je blij van Neptune Village Beach Resort & Spa. Je logeert hier in typische rondavels met makuti-daken, temidden van de kokospalmen. Met het strand aan je voeten en een groot zwembad kom je hier helemaal tot rust. Zelfs je ligbed staat al klaar. Als je zin hebt in wat actie, staat het entertainmentteam klaar voor een potje tafeltennis, beachvolleybal of les aquagym. En natuurlijk is er voor de kleintjes een miniclub en kinderbad. Je kan gratis gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen hotel Neptune Paradise Beach.

Neptune Village Beach Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Neptune Village Beach Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Neptune Village Beach Resort & Spa in Diani Beach, Mombasa, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Neptune Village Beach Resort & Spa in Mombasa, Kenia – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.