Hotel Ocean Coral & Turquesa in Cancun, Mexico – TUI

1 689,00

Ocean Coral & Turquesa in Puerto Morelos, Cancun, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Ocean Coral & Turquesa hotel.

Artikelnummer: 23274 Categorieën: ,

Beschrijving

Ocean Coral & Turquesa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Puerto Morelos, Cancun, Mexico. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Ocean Coral & Turquesa: Algemene info

Dit uitstekende All Inclusive resort is rustig gelegen aan het prachtige strand van de Caribische zee. Hier geniet je van het uitgebreide aanbod van faciliteiten en restaurants. Voeg daar de professionele animatie en Mexicaanse gastvrijheid aan toe en je vakantie is geslaagd.

Ocean Coral & Turquesa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Ocean Coral & Turquesa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Ocean Coral & Turquesa in Puerto Morelos, Cancun, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Ocean Coral & Turquesa in Cancun, Mexico – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.