Hotel Ocean Varadero El Patriarca in Varadero, Cuba – TUI

1 719,00

Ocean Varadero El Patriarca in Varadero, Varadero, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Ocean Varadero El Patriarca hotel.

Artikelnummer: 24286 Categorieën: ,

Beschrijving

Ocean Varadero El Patriarca is een erg populair hotel gelegen in Varadero, Varadero, Cuba. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Ocean Varadero El Patriarca: Algemene info

Luxe en rust. Ocean Varadero El Patriarca weet het perfect te combineren. Dat dit hotel zijn naam dankt aan een unieke, 500 jaar oude cactus in het hotel zegt al genoeg: het milieu is hier belangrijk. Geniet van een zalige vakantie in een paradijs van open ruimtes en lekker frisse kamers. Wie op zoek is naar net dat tikkeltje meer, kan verblijven in een van de prachtige ‘Privilege’ kamers (vanaf 18 jaar).

Ocean Varadero El Patriarca: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Ocean Varadero El Patriarca boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Ocean Varadero El Patriarca in Varadero, Varadero, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Ocean Varadero El Patriarca in Varadero, Cuba – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.