Hotel Ona Marrakech Ryads & Spa in Marrakech, Marokko – TUI

789,00

Ona Marrakech Ryads & Spa in Marrakech, Marrakech, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Ona Marrakech Ryads & Spa hotel.

Artikelnummer: 06830 Categorieën: ,

Beschrijving

Ona Marrakech Ryads & Spa is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Marrakech, Marrakech, Marokko. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Ona Marrakech Ryads & Spa: Algemene info

Op zoek naar een verblijf met een hoog zen-gehalte in een rustige en groene omgeving, weg van het drukke stadscentrum? Dan ben je bij Ona Marrakech Ryads & Spa beslist aan het goede adres. Dit recent vernieuwde complex weet feilloos authentieke Marrokaanse elementen af te wisselen met frisse moderne toetsen. Op dit uitgestrekte domein vind je 13 traditionele riads met telkens 20 goed uitgeruste kamers terug. Denk: palmbomen, een zwembad van 1200 m2 en prachtige uitzichten op het Atlasgebergte. Voeg hier nog even een spacentrum en verschillende restaurants aan toe en je weet dat zorgeloos genieten hier de boodschap is.

Ona Marrakech Ryads & Spa: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Ona Marrakech Ryads & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Ona Marrakech Ryads & Spa in Marrakech, Marrakech, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Ona Marrakech Ryads & Spa in Marrakech, Marokko – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.