Hotel Palladium Hotel Costa del Sol in Costa del Sol – Malaga, Spanje – TUI

982,00

Palladium Hotel Costa del Sol in Benalmadena, Costa del Sol – Malaga, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Palladium Hotel Costa del Sol hotel.

Artikelnummer: 01295 Categorieën: ,

Beschrijving

Palladium Hotel Costa del Sol is een erg populair hotel gelegen in Benalmadena, Costa del Sol – Malaga, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Palladium Hotel Costa del Sol: Algemene info

In het hartje van Benalmadena ligt het Palladium Hotel Costa del Sol. Een schitterend hotel dat recent gerenoveerd werd. Met zijn ligging direct aan het strand en tal van activiteiten is het hotel ideaal voor het hele gezin. Stil je honger in een van de drie restaurants die heerlijke gerechten serveren of geniet van het schitterende uitzicht vanuit de Skybar. Voor de allerjongsten beschikt dit hotel over een leuke miniclub. Op dit moment zijn nog geen beelden beschikbaar, dit zijn maquettebeelden.

Palladium Hotel Costa del Sol: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Palladium Hotel Costa del Sol boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Palladium Hotel Costa del Sol in Benalmadena, Costa del Sol – Malaga, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Palladium Hotel Costa del Sol in Costa del Sol – Malaga, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.