Hotel Papagayo Beach Hotel in Curaçao, Curaçao – TUI

1 713,00

Papagayo Beach Hotel in Jan Thiel Baai, Curaçao, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Papagayo Beach Hotel hotel.

Artikelnummer: 25469 Categorieën: ,

Beschrijving

Papagayo Beach Hotel is een erg populair hotel gelegen in Jan Thiel Baai, Curaçao, Curaçao. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Papagayo Beach Hotel: Algemene info

Het trendy Papagayo Beach Hotel ligt direct aan het strand in het levendige Jan Thiel, naast Papagayo Beach Club en Papagayo Beach Plaza. De Plaza maakt deel uit van de Papagayo Group en biedt verschillende restaurants, bars, winkeltjes en een modern uitgerust casino. Het hotel bestaat uit een modern hoofdgebouw en enkele vrijstaande bijgebouwen. De kamers liggen verspreid over de uitgestrekte koraaltuin en bieden zicht op zee, de tuin, Papagayo Beach Plaza of de hippe lobby. Een heerlijk adresje voor een sfeervolle vakantie met z’n twee in alle rust. Alle faciliteiten zoals de zwembaden, het strand, de 2 restaurants en de bars zijn ook toegankelijk voor de gasten van het nabijgelegen Papagayo Beach Resort. Je kan kiezen voor een verblijf met of zonder ontbijt, in halfpension of volpension.

Papagayo Beach Hotel: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Papagayo Beach Hotel boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Papagayo Beach Hotel in Jan Thiel Baai, Curaçao, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Papagayo Beach Hotel in Curaçao, Curaçao – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.