Hotel Papagayo Beach Resort in Curaçao, Curaçao – TUI

1 878,00

Papagayo Beach Resort in Jan Thiel Baai, Curaçao, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Papagayo Beach Resort hotel.

Artikelnummer: 25468 Categorieën: ,

Beschrijving

Papagayo Beach Resort is een erg populair hotel gelegen in Jan Thiel Baai, Curaçao, Curaçao. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Papagayo Beach Resort: Algemene info

Wat dacht je van een villa voorzien van al het denkbare comfort en dat vlak bij het strand van Jan Thiel Baai? Elke morgen heerlijk ontbijten op je privéveranda en van daar relaxt naar het zwembad of het strand slenteren lijkt je ook wel wat? Dan is een vakantie in Papagayo Beach Resort een ware aanrader! Dit resort ligt naast het trendy Papagayo Beach Hotel, de Papagayo Beach Club en de Papagayo Beach Plaza. De Plaza maakt deel uit van de Papagayo Group en biedt verschillende restaurants, bars, winkeltjes, een modern casino en een luxueus spacentrum.

Papagayo Beach Resort: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Papagayo Beach Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Papagayo Beach Resort in Jan Thiel Baai, Curaçao, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Papagayo Beach Resort in Curaçao, Curaçao – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.