Hotel Paradisus Varadero Resort & Spa in Varadero, Cuba – TUI

1 971,00

Paradisus Varadero Resort & Spa in Varadero, Varadero, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Paradisus Varadero Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 24294 Categorieën: ,

Beschrijving

Paradisus Varadero Resort & Spa is een erg populair hotel gelegen in Varadero, Varadero, Cuba. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Paradisus Varadero Resort & Spa: Algemene info

Van tennis, over windsurfen tot zelfs duikexcursies… Of mag het eerder platte rust zijn, aan het lagunevormige zwembad, het zilverwitte strand of in een van de vele schaduwrijke plekjes in de tuin? Het gourmetrestaurant voor een romantische tête-à-tête of het grillrestaurant voor een onvervalst exotisch gevoel, Paradisus Varadero Resort & Spa brengt je steeds in de juiste sfeer. Het hotel bestaat uit 3 delen: het Family Concierge gedeelte dat geknipt is voor families, het gewone gedeelte met juniorsuites en het Royal Service gedeelte, met exclusieve en gepersonaliseerde service.

Paradisus Varadero Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Paradisus Varadero Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Paradisus Varadero Resort & Spa in Varadero, Varadero, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Paradisus Varadero Resort & Spa in Varadero, Cuba – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *