Hotel Park Hotel Resort in Sardinië Noord – Olbia, Italië – TUI

896,00

Park Hotel Resort in Baia Sardinia, Sardinië Noord – Olbia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Park Hotel Resort hotel.

Artikelnummer: 18446 Categorieën: ,

Beschrijving

Park Hotel Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Baia Sardinia, Sardinië Noord – Olbia, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Park Hotel Resort: Algemene info

Park Hotel Resort is een gezellig hotel, rustig gelegen aan de elegante Costa Smeralda. Door de frisgroene tuin loop je zo het strand op, waar je kan genieten van zon, zee en het prachtige uitzicht. Ook in het restaurant krijg je, naast een heerlijke maaltijd, een panoramisch zicht voorgeschoteld. Wil je er even op uit, dan kan je de shuttlebus nemen naar Baia Sardinia of het mondaine Porto Cervo. Omwille van de vele trappen is Park Hotel Resort minder geschikt voor wie slecht ter been is.

Park Hotel Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Park Hotel Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Park Hotel Resort in Baia Sardinia, Sardinië Noord – Olbia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Park Hotel Resort in Sardinië Noord – Olbia, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.