Hotel Pestana Promenade Premium Ocean & Spa Resort in Madeira, Portugal – TUI

894,00

Pestana Promenade Premium Ocean & Spa Resort in Funchal, Madeira, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Pestana Promenade Premium Ocean & Spa Resort hotel.

Artikelnummer: 08835 Categorieën: ,

Beschrijving

Pestana Promenade Premium Ocean & Spa Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Funchal, Madeira, Portugal. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Pestana Promenade Premium Ocean & Spa Resort: Algemene info

Wie verlekkerd is op rust, natuur en schitterende views is in Pestana Promenade aan het juiste adres. Het hotel is gelegen aan de Lido-promenade en heeft een verbluffend mooi zicht op zee. De kamers profiteren mee van het zeezicht, zijn gezellig eigentijds ingericht en voorzien van alle comfort. Onze voorkeur gaat uit naar de superieure kamers.

Pestana Promenade Premium Ocean & Spa Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Pestana Promenade Premium Ocean & Spa Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Pestana Promenade Premium Ocean & Spa Resort in Funchal, Madeira, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Pestana Promenade Premium Ocean & Spa Resort in Madeira, Portugal – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.