Hotel Pierre & Vacances El Puerto in Costa del Sol – Malaga, Spanje – TUI

707,00

Pierre & Vacances El Puerto in Fuengirola, Costa del Sol – Malaga, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Pierre & Vacances El Puerto hotel.

Artikelnummer: 01288 Categorieën: ,

Beschrijving

Pierre & Vacances El Puerto is een erg populair hotel gelegen in Fuengirola, Costa del Sol – Malaga, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Pierre & Vacances El Puerto: Algemene info

De twee markante hoteltorens maken de ‘skyline’ van Fuengirola compleet. De kamers zijn volledig vernieuwd. Logeer in hotel El Puerto en ervaar een comfortabele vakantie, vlak bij het fijne zandstrand. Dit hotel ligt bovendien ook dicht bij een gezellige buurt met veel winkeltjes, restaurants en terrasjes.

Pierre & Vacances El Puerto: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Pierre & Vacances El Puerto boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Pierre & Vacances El Puerto in Fuengirola, Costa del Sol – Malaga, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Pierre & Vacances El Puerto in Costa del Sol – Malaga, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.