Hotel Portblue Club Pollentia Resort & Spa in Mallorca, Spanje – TUI

1 059,00

Portblue Club Pollentia Resort & Spa in Puerto de Pollença, Mallorca, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Portblue Club Pollentia Resort & Spa hotel.

Artikelnummer: 02075 Categorieën: ,

Beschrijving

Portblue Club Pollentia Resort & Spa is een erg populair hotel gelegen in Puerto de Pollença, Mallorca, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Portblue Club Pollentia Resort & Spa: Algemene info

Portblue Club Pollentia Resort & Spa is nieuw in ons aanbod en ligt aan de baai van Puerto de Pollença in een mooie, groene omgeving. De combinatie van outdoor activiteiten, amusement voor de kleinsten, aparte faciliteiten voor volwassenen en een uitgebreid spa- en wellnesscentrum zorgt ervoor dat iedereen hier een fantastische vakantie zal beleven! Bovendien grenst het hotel aan het S’Albufereta Natural Park, een mooi natuurreservaat waar je heerlijk kan wandelen.

Portblue Club Pollentia Resort & Spa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Portblue Club Pollentia Resort & Spa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Portblue Club Pollentia Resort & Spa in Puerto de Pollença, Mallorca, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Portblue Club Pollentia Resort & Spa in Mallorca, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.