Hotel Proteas Blu Resort in Samos, Griekenland – TUI

889,00

Proteas Blu Resort in Pythagorion, Samos, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Proteas Blu Resort hotel.

Artikelnummer: 11280 Categorieën: ,

Beschrijving

Proteas Blu Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Pythagorion, Samos, Griekenland. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Proteas Blu Resort: Algemene info

In Proteas Blu Resort geniet je van uitgebreide buffetten en een uitstekende service. Voor het vriendelijke personeel is werkelijk niets te veel. Ook de rustige ligging is een troef: het hotel ligt op een heuvel en beschikt naast een hoofdgebouw ook over bungalows met kamers die uitlopen tot aan zee. Vanuit het panoramische restaurant heb je een mooi zicht op de Egeïsche Zee. Het hotel verwelkomt enkel gasten vanaf 16 jaar, zodat het intieme karakter bewaard blijft.

Proteas Blu Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Proteas Blu Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Proteas Blu Resort in Pythagorion, Samos, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Proteas Blu Resort in Samos, Griekenland – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.