Hotel Protur Sa Coma Playa in Mallorca, Spanje – TUI

1 115,00

Protur Sa Coma Playa in Sa Coma, Mallorca, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Protur Sa Coma Playa hotel.

Artikelnummer: 02037 Categorieën: ,

Beschrijving

Protur Sa Coma Playa is een erg populair hotel gelegen in Sa Coma, Mallorca, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Protur Sa Coma Playa: Algemene info

Protur Sa Coma Playa, het perfecte hotel voor je vakantie aan het strand van Sa Coma. Het maakt deel uit van het Club Protur Sa Coma Resort, waar een zee aan sporten en activiteiten voor je klaar ligt om ontdekt te worden. De uitstekende keuken is de kers op de taart. Absoluut een topper!

Protur Sa Coma Playa: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Protur Sa Coma Playa boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Protur Sa Coma Playa in Sa Coma, Mallorca, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Protur Sa Coma Playa in Mallorca, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.