Hotel Puri Santrian in Bali, Indonesië – TUI

1 317,00

Puri Santrian in Sanur, Bali, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Puri Santrian hotel.

Artikelnummer: 41315 Categorieën: ,

Beschrijving

Puri Santrian is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Sanur, Bali, Indonesië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Puri Santrian: Algemene info

Heerlijk toch, om te kunnen relaxen op een drijvend paviljoentje op het water, op een comfortabel ligbed waar niemand je stoort, even weg van alles… Nog een stapje verder met de ontspanning? Neem een Balinese massage. Wie kiest voor een Santrian Clubkamer of een Premier luxekamer, krijgt er nog enkele leuke extra’s bovenop, zoals toegang tot een apart zwembad. In het gedeelte met de Santrian Clubkamers zijn kinderen jonger dan 12 niet toegelaten, de rustige sfeer is dan ook ideaal voor wie op huwelijksreis is.

Puri Santrian: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Puri Santrian boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Puri Santrian in Sanur, Bali, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Puri Santrian in Bali, Indonesië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.