Hotel Quinta Bela Sao Tiago in Madeira, Portugal – TUI

941,00

Quinta Bela Sao Tiago in Funchal, Madeira, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Quinta Bela Sao Tiago hotel.

Artikelnummer: 08859 Categorieën: ,

Beschrijving

Quinta Bela Sao Tiago is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Funchal, Madeira, Portugal. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Quinta Bela Sao Tiago: Algemene info

Je wandelt een prachtig stukje geschiedenis binnen. Dit landhuis (of ‘quinta’) werd gebouwd in 1834 en was tot het begin van de 20e eeuw de residentie van de vicegouverneur van Madeira. Met behoud van de authentieke stijl werd het omgetoverd tot een comfortabel vakantieadres. Een paradijs in een paradijs, noemen ze het hier zelf. En met reden, want het hotel ligt in het gezellige, oude stadsdeel van Funchal met heel wat eet- en drinkgelegenheden. 5 minuutjes te voet en je kan de Madeirese sfeer al opsnuiven. Omwille van het prachtige zicht op zee en de haven van Funchal is het zeker aan te raden een kamer met zeezicht te boeken.

Quinta Bela Sao Tiago: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Quinta Bela Sao Tiago boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Quinta Bela Sao Tiago in Funchal, Madeira, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Quinta Bela Sao Tiago in Madeira, Portugal – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.