Hotel Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogán in Gran Canaria, Spanje – TUI

1 161,00

Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogán in Puerto de Mogán, Gran Canaria, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogán hotel.

Artikelnummer: 02699 Categorieën: ,

Beschrijving

Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogán is een erg populair hotel gelegen in Puerto de Mogán, Gran Canaria, Spanje. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogán: Algemene info

Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogán biedt zowel families als koppels de ideale setting voor een heerlijke vakantie in alle rust. Dankzij de vele sportfaciliteiten kan je er volop aan je conditie werken… Om daarna tot rust te komen aan het zwembad, in de tuin of het spacentrum. Bezoek zeker ook Puerto de Mogán, het ‘Kleine Venetië’ van Gran Canaria, met zijn charmante kanalen. Maak een ontspannen boottocht of ga shoppen op de promenade…

Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogán: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogán boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogán in Puerto de Mogán, Gran Canaria, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogán in Gran Canaria, Spanje – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.