Hotel Ramada Plaza Jumeirah in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI

1 126,00

Ramada Plaza Jumeirah in Dubai, Dubai/Abu Dhabi, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Ramada Plaza Jumeirah hotel.

Artikelnummer: 27240 Categorieën: ,

Beschrijving

Ramada Plaza Jumeirah is een erg populair hotel gelegen in Dubai, Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Ramada Plaza Jumeirah: Algemene info

Ramada Plaza Jumeirah biedt uitstekende kamers op een toplocatie. Als je aan de ene kant het hotel uitloopt, wandel je richting Jumeirah Beach, de gezellige boulevard The Walk en de ‘The Beach’. Ga je de andere kant op dan loop je binnen een paar minuten naar de Dubai Marina Mall en de tram die aansluit op de Dubai Metro. De ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien. Vanuit het Fogueira restaurant en Sama Lounge op de 35e verdieping, met een open dakterras, heb je een fantastisch uitzicht over zee en de Palm Jumeirah. Niets moet, maar alles kan hier. Dat is toch het ideale vakantiegevoel?

Ramada Plaza Jumeirah: Last Minute Prijs

De prijs verschilt van dag tot dag. Daarom kan ik je deze niet meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Ramada Plaza Jumeirah boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Ramada Plaza Jumeirah in Dubai, Dubai/Abu Dhabi, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Ramada Plaza Jumeirah in Dubai/Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.