Hotel Récif Attitude in Mauritius, Mauritius – TUI

1 437,00

Récif Attitude in Pointe aux Piments, Mauritius, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Récif Attitude hotel.

Artikelnummer: 28639 Categorieën: ,

Beschrijving

Récif Attitude is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Pointe aux Piments, Mauritius, Mauritius. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 3-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Récif Attitude: Algemene info

In Récif Attitude word je helemaal zen. Je nipt er aan een cocktail terwijl je wegzakt in je zitzak en met je voeten in het zand geniet van de prachtige zonsondergang. Je droomt er weg bij een ontspannende massage of verschuilt je in een gezellig hoekje om in alle rust een boek te lezen. Een heerlijke maaltijd met lokale ingrediënten, een verfrissende snorkelsessie of een traditionele segashow maken je dag volledig af. Dit kleinschalige boetiekhotel verwelkomt gasten vanaf 18 jaar.

Récif Attitude: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Récif Attitude boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 3-sterrenhotel Récif Attitude in Pointe aux Piments, Mauritius, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Récif Attitude in Mauritius, Mauritius – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.