Hotel Relais Masseria Le Cesine in Puglia, Italië – TUI

1 039,00

Relais Masseria Le Cesine in Vernole, Puglia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Relais Masseria Le Cesine hotel.

Artikelnummer: 18842 Categorieën: ,

Beschrijving

Relais Masseria Le Cesine is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Vernole, Puglia, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Relais Masseria Le Cesine: Algemene info

Tussen het groene landschap van Puglia en vlak bij het WWF-natuurreservaat ‘Le Cesine’ vind je deze charmante masseria. De kamers zijn gelegen in de verschillende gebouwen verspreid in de tuin en in de gerestaureerde boerderij, waar het nóg rustiger is. Een shuttlebusje brengt je gratis naar het strand dat even verderop ligt. Wil je de streek verkennen, dan is een huurwagen aangeraden.

Relais Masseria Le Cesine: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Relais Masseria Le Cesine boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Relais Masseria Le Cesine in Vernole, Puglia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Relais Masseria Le Cesine in Puglia, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.