Hotel Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal/Il Lugano in Florida – Miami, Verenigde Staten – TUI

1 713,00

Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal/Il Lugano in Fort Lauderdale, Florida – Miami, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal/Il Lugano hotel.

Artikelnummer: 28292 Categorieën: ,

Beschrijving

Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal/Il Lugano is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Fort Lauderdale, Florida – Miami, Verenigde Staten. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal/Il Lugano: Algemene info

In dit moderne resort verblijf je in een luxueus appartement met een eigen keuken, voorzien van alle comfort. Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal/Il Lugano ligt onmiddellijk aan de ‘Intracoastal Waterway’, een netwerk van kanalen en rivieren, wat voor een prachtig uitzicht zorgt. Het heeft zelfs een eigen aanleigsteiger!

Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal/Il Lugano: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal/Il Lugano boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal/Il Lugano in Fort Lauderdale, Florida – Miami, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Residence Inn Fort Lauderdale Intracoastal/Il Lugano in Florida – Miami, Verenigde Staten – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.