Hotel Riu Ocho Rios in Montego Bay, Jamaica – TUI

1 799,00

Riu Ocho Rios in Ocho Rios, Montego Bay, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Riu Ocho Rios hotel.

Artikelnummer: 24893 Categorieën: ,

Beschrijving

Riu Ocho Rios is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Ocho Rios, Montego Bay, Jamaica. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Riu Ocho Rios: Algemene info

Een gezellige, familiale sfeer, een uitstekende All Inclusive formule en bruisende animatie… Hier geniet je volop van de levendigheid van een clubhotel! De kamers zijn er mooi en verzorgd, de buffetten uitgebreid en de service van topkwaliteit. Elke dag staat in het teken van zorgeloos plezier en heerlijk relaxen aan het strand, waarbij de aanstekelijke Jamaicaanse sfeer voortdurend nabij is. Riu Ocho Rios is gesloten tussen 29/4-20/9 voor renovatiewerken. De beelden bij deze publicatie dateren van voor de renovatie, de maquettebeelden geven je een idee van de vernieuwingen.

Riu Ocho Rios: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Riu Ocho Rios boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Riu Ocho Rios in Ocho Rios, Montego Bay, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Riu Ocho Rios in Montego Bay, Jamaica – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.