Hotel Riu Playacar in Cancun, Mexico – TUI

1 899,00

Riu Playacar in Playacar, Cancun, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Riu Playacar hotel.

Artikelnummer: 23297 Categorieën: ,

Beschrijving

Riu Playacar is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Playacar, Cancun, Mexico. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 5-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Riu Playacar: Algemene info

Hier wordt met zorg en toewijding gewerkt aan je mooiste vakantie. Goedlachs personeel, vrolijke mensen… een tijd zonder zorgen! Je vindt er die deugddoende rust als je languit aan het strand ligt, of je voeten onder tafel schuift om te genieten van een verbluffend en pittig gerecht bij de Aziaat. Hotel Riu Playacar is een veelzijdig hotel in het befaamde Riu Playa del Carmen Resort, waar je toegang hebt tot de faciliteiten van de meeste zusterhotels.

Riu Playacar: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Riu Playacar boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 5-sterrenhotel Riu Playacar in Playacar, Cancun, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Riu Playacar in Cancun, Mexico – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.