Hotel Riva Marina Resort in Puglia, Italië – TUI

906,00

Riva Marina Resort in Carovigno, Puglia, -sterrenhotel en is momenteel te boeken aan een erg gunstige last minute prijs voor 7 dagen. Bekijk foto’s en andere info van het Riva Marina Resort hotel.

Artikelnummer: 18871 Categorieën: ,

Beschrijving

Riva Marina Resort is zonder enige twijfel een top hotel gelegen in Carovigno, Puglia, Italië. Het hotel is al jaar en dag een topper binnen het aanbod van TUI en andere reisaanbidders. En ook nu opnieuw is de interesse groot voor dit 4-sterren hotel.

Bekijk meteen de prijs of vind hier meer foto’s van dit hotel.

Riva Marina Resort: Algemene info

Riva Marina is een echt vakantieresort waar je je samen met vrienden of familie helemaal kan uitleven. De ruim opgezette sportfaciliteiten staan garant voor uren actie en plezier, en dankzij het gratis treintje sta je zo op het strand. Maar natuurlijk er is ook tijd voor rust en ontspanning, in de bijzonder sfeervolle wellness. Ook kinderen en jongeren weten wat te doen, want in de miniclub en juniorclub vinden ze activiteiten perfect op hun maat.

Riva Marina Resort: Last Minute Prijs

De prijs varieert van dag tot dag, zodoende kunnen we enkel vanaf prijzen meegeven. Op de website van TUI vind je altijd de meest actuele prijs per type kamer: Bekijk hier de huidige prijs.

Hotel + Vliegvakantie boeken kan via TUI

Waarom Riva Marina Resort boeken via TUI? Dat is simpel! Je kunt meteen het vliegtuig en het hotel in één keer boeken. Ook de transfer vanaf de luchthaven naar het hotel is reeds geregeld. Je hoeft dus zelf niets meer te regelen. Fantastisch toch? Vertreken kan bovendien vanaf verschillende luchthavens (Oostende, Zaventem, …)

TUI is bovendien één van de grootste reisorganisaties in België. Meer dan 2.000 gepassioneerde medewerkers staan bij hen klaar om je dag en nacht verder te helpen. Of je nu iets voor hebt tijdens het boeken, tijdens de reis zelf of na je reis, ze zullen je op ieder moment bijstaan. 24 op 24, 7 op 7.

Dat ze de grootste zijn, dat zie je meteen als je hun website bezoekt: Wat een uitgebreide keuze! Ze bieden meer dan 4.200 hotels aan, waaronder dus ook het 4-sterrenhotel Riva Marina Resort in Carovigno, Puglia, “>bezoek de website van TUI even, en bekijk daar meer foto’s en de informatie over dit prachtige hotel. Op de TUI website kun je tevens de meest recente last minute prijs terugvinden.

Extra informatie

Land

Regio

Sterren

Dagen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hotel Riva Marina Resort in Puglia, Italië – TUI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.